PRIMA PLATFORMA SSM - SU DIN ROMANIA

REGISTRUL ELECTRONIC LEGISLATIE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM), SITUATII DE URGENTA (SU) SI MANAGEMENT CHIMIC

Disponibil pe PC, tabletă și telefon.
REGISTRUL ELECTRONIC LEGISLATIE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM), SITUATII DE URGENTA (SU) SI MANAGEMENT CHIMIC în versiune bilingvă (Română și Engleză), actualizat în mod constant (în funcție de modificările legislative)- vă oferă posibilitatea de a ști sigur dacă respectați reglementările legale din domeniu. Aceste reprezintă sursa electronică cu reglementările și cerințele din domeniul securității și sănătății în muncă, a situațiilor de urgență și de mediu pe care trebuie să le respecte o companie.

Cu ajutorul Registrului, managerii și angajații vor înțelege exact responsabilitățile în domeniul securității și sănătății în muncă, ceea ce le permite să asigure conformitatea cu cerințele legale în domeniu.

Prin actualizările constante, în funcție de modificările legislative, furnizăm informații precise a reglementărilor actualizate necesare pentru gestionarea conformității. Serviciul nostru online de abonare vă ajută fiți la curent cu aceste schimbări într-un mod ușor accesibil și rentabil.
Registrul vă ajută să identificați obligațiile și să determinați nivelul de conformare al securității și sănătății în muncă, situațiilor de urgență și management chimic, existent în compania dumneavoastră.
Vă permite să aveți acces electronic la legislația relevantă și la condițiile necesare pentru conformare.


REGISTRUL ELECTRONIC LEGISLATIE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM), SITUATII DE URGENTA (SU) SI MANAGEMENT CHIMIC cuprinde legi, hotărâri de guvern, ordonanțe de urgență, ordine, normative, directive, regulamente etc. care se aplică în Romania.

Registrul este bilingv (Română și Engleză), organizat pe Categorii și Subcategorii, având integrat și textul integral al legislației (versiunea ACTUALIZATĂ).

În cadrul celor 53 Subcategorii, fiecare cerință relevantă din legislația aplicabilă, este prezentată sub forma unei descrieri.
Descrierea cuprinde:
domeniul de aplicare și obiectivele legislației sau reglementărilor, împreună cu o descriere generală a cerințelor de conformitate
pentru cine este obligatorie reglementarea respectivă
sancțiune pentru neconformare
definirea termenilor relevanți

ADRIA EXPERT oferă companiilor REGISTRUL ELECTRONIC LEGISLATIE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM), SITUATII DE URGENTA (SU) SI MANAGEMENT CHIMIC structurat pe următoarele categorii:

1
CONDITII DE FUNCTIONARE
2
MECANISME DE RIDICAT
3
SECURITATEA INSTRUMENTELOR MECANICE SI ELECTRICE
4
MANAGEMENTUL CHIMIC
5
DIVERSE
6
CONDITII GENERALE
7
SIGURANTA FLOTEI DE MASINI SI A SOFERILOR
8
GENERALITATI SECURITATE SI SANATATE
9
PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR SI SITUATII DE URGENTA

ACCES - REGISTRUL ELECTRONIC LEGISLATIE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM), SITUATII DE URGENTA (SU) SI MANAGEMENT CHIMIC -

Disponibil pe PC, tabletă și telefon.

ABONAMENT ANUAL

Versiunea Bilingvă (Română - Engleză)

850 RON + TVA

ABONAMENT ANUAL

Versiunea Bilingvă (Română - Engleză)
+
CONSULTANȚĂ

1,200 RON + TVA
Note:
- ACTUALIZAREA modificărilor și/ sau abrogărilor legislative, precum și introducerea legislației noi - BONUS

- Consultanța inclusă: în limita a maxim 3 întrebări/lună
Obs. Întrebările trebuie să fie formulate clar și complet. Răspunsul va fi transmis pe e-mail, în maxim 48 ore de la primirea întrebării.
Image

CATEGORIILE și SUBCATEGORIILE existente în REGISTRUL ELECTRONIC LEGISLATIE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM), SITUATII DE URGENTA (SU) SI MANAGEMENT CHIMIC