PRIMA PLATFORMA SSM - SU DIN ROMANIA

TERMENI SI CONDITII

Conditiile pentru utilizarea site-ului www.expertacademy.ro sunt prezentate mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord in totalitate cu aceste conditii si cu Politica de confidentialitate, va rugam sa nu folositi acest site.

Termenii si Conditiile se pot modifica periodic, fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor, ele fiind aduse la cunostinta acestora prin intermediul site-ului www.expertacademy.ro.

Utilizatorii acestui site sunt invitati sa verifice constant Termenii si Conditiile, pentru a putea lua cunostinta de modificarile survenite. Utilizarea site-ului reprezinta acordul utilizatorului de a respecta Termenii si Conditiile modificate si publicate.

Site-ul www.expertacademy.ro este proprietatea ADRIA EXPERT si include servicii de tip vanzari on-line  (acces unic sau sub forma de abonamente), cursuri online, aplicatii software. Alte servicii care vor fi implementate in timp in cadrul www.expertacademy.ro sunt supuse acelorasi conditii, daca nu se supun altor conditii, ce vor fi afisate separat.
Informatiile cuprinse in acest site pot fi modificate, fara o notificare prealabila.
Dreptul de proprietate al informatiilor din site apartine ADRIA EXPERT.

Pentru a vizualiza/descarca continutul digital din cadrul www.expertacademy.ro, trebuie sa aveti acces la Internet, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la Internet.

Autentificarea pe situl www.expertacademy.ro  se realizeaza pe baza de utilizator si parola. Utilizatorul are responsabilitatea de a nu dezvalui datele de autentificare unor alte persoane si de a informa proprietarul site-ului la adresa de e-mail: expert@expertacademy.ro cu privire la orice utilizare neautorizata a datelor sale.

ADRIA EXPERT depune toate eforturile pentru a asigura functionarea site-ului si utilizarea acestuia de catre utilizator in conditii de securitate si confidentialitate.
In situatia unei utilizari abuzive sau neautorizate, ADRIA EXPERT va limita, suspenda sau bloca, dupa caz, accesul utilizatorului la site.

ADRIA EXPERT nu poate fi facuta responsabila pentru:
1. disponibilitatea site-ului in orice moment si pentru orice durata
2. pierderi sau prejudicii de orice natura cauzate de atacuri de tipul distributed denial-of-service, virusi etc. ce pot infecta calculatorul utilizatorului
3. pierderi sau prejudicii suferite de utilizator cu privire la folosirea, imposibilitatea folosirii sau rezultatul folosirii acestui site
4. prejudicii create ca urmare a nefunctionarii site-ului, precum si din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe site
5. plangeri, pierderi sau pagube (vatamari) directe sau indirecte ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

Utilizatorul are dreptul de a avea acces la serviciile oferite prin intermediul site-ului www.expertacademy.ro
Obligatiile utilizatorului:
a. sa utilizeze site-ul numai in scopuri legale
b. sa nu incerce sa obtina accesul neautorizat la site, server, bazele de date sau la orice retele sau sisteme www.expertacademy.ro
c. sa nu modifice, transmita, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau sa vanda orice informatie sau servicii/produse obtinute de pe sau prin intermediul acetui site
d. sa nu incerce sa introduca pe site: virusi, troieni, viermi cibernetici etc.
e. sa nu desfasoare activitati de cracking, hacking sau atacuri de tip denial-of-service
f. pierderea dreptului de returnare a sumelor achitate odata inceputa descarcarea sau vizualizarea informatiilor/documentelor.

In momentul transmiterii catre dumneavoastra a datelor de accesare a continutului digital online, sau de descarcare a documentelor/ aplicatiilor, se considera ca ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line a continutului digital-online (OUG 34/2014 art.16 alin.m si https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_ro.htm)
Licentele electronice activate (Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software livrate printr-un link de download si cheie de activare), sau orice produs (curs, documentatie etc) livrat electronic nu se pot returna.

Prin incalcarea conditiilor de utilizare, chiar si voluntar, utilizatorul poate comite infractiuni penale. In acest caz ne rezervam dreptul de a sesiza organele competente in vederea aplicarii legii si se va dezvalui identitatea utilizatorului, iar dreptul de accesare si utilizare a site-ului va fi restrictionat.