PRIMA PLATFORMA SSM - SU DIN ROMANIA

CONFORMARE LEGISLAȚIE SSM & SU

Cu ajutorul Registrului Electronic al Legislatiei SSM & SU din România, poți afla imediat care sunt cerințele legislative la care compania ta trebuie să se conformeze.

Pașii de conformare sunt afișați într-o formă facilă și atractivă. Alegi doar subcategoria care te intereseazză și apoi cu numai 2 click-uri afli:

1. Care sunt cerințele legislative (vezi articolele din legislație actualizate și completate)
2. Descrierea detaliată a cerințelor
3. Cine trebuie să se conformeze la această cerință legislativă
4. Ce sancțiuni sunt pentru neconformare: cuantumul amenzii și articolul din legislație care prevede aceste sancțiuni
5. Legendă cu definirea termenilor din cerința legislativă

Legislația SSM & SU este foarte complexă, iar sancțiunile pot ajunge până la pedeapsa cu închisoarea între 6 luni și 3 ani, conform art. 349 si 350, Cod Penal.

 
Cu o experiență practică de peste 20 ani, specialiștii noștri au prelucrat legislația din domeniu, astfel încât alegând simplu SUBCATEGOARIA care te interesează afli tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te conforma cerințelor legislative.

În acest fel, vei fi sigur că pentru subcategoria respectivă respecți TOATĂ legislația aplicabilă. În cadrul unei subcategorii pot fi mai multe legi, ordine, regulamente etc. ce trebuie respectate. În Registrul Electronic al Legislației SSM & SU din România sunt trecute toate cerințele legislative aplicabile unei subcategorii.

Pentru exemplificare, pentru subcategoria Expunere la substanțe periculoase, tot ceea ce trebuie să faci este să dai Click pe această subcategorie

Image

În fereastra legislativă, dai click pe PAȘII DE URMAT, adică pașii de conformare legislativă, pentru fiecare lege /hotărâre de guvern / ordin / regulament existente în fereastră

Dacă alegeți prima prevedere legislativă, se va afișa fereastra cu cerințele legislative aferentă:

HOTARAREA DE GUVERN NR.1218/2006 ACTUALIZATA privind stabilirea cerințelor minime de securitate și sănătate în muncă pentru asigurarea protecției lucrătorilor împotriva riscurilor legate de prezența agenților chimici

Image

În acest moment, se deschide pagina de conformare legislativă, unde afli EXACT ceea ce trebuie să faci.

Image
Image

ÎN ACELAȘI FEL SE PROCEDEAZĂ ȘI PENTRU REGISTRUL ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Cu doar 2 click-uri ești sigur că afli informația exactă și completă, fără pierdere de timp!

REGISTRUL VĂ ASISTĂ ȘI ÎN EFECTUAREA AUDITULUI DE CONFORMITATE!