Cum Comand

Puteti face o comanda pe site-ul nostru alegand una dintre metodele de mai jos:

1. Direct pe site, parcurgand urmatorii pasi:

a. Selectati produsul/serviciul/abonamentul pe care doriti sa il comandati. Selectarea produsului va va duce in pagina produsului/serviciului/abonamentului din magazinul online, unde va trebui sa apasati butonul " Adauga cos".

b. Confirmati achizitia prin selectarea butonului "Proceed to Checkout".

c. Completati toate campurile (ca oaspete, sau cu autentificare) obligatorii cu datele dvs. Daca sunteti persoana fizica, va rugam sa completati campurile aferente, necesare intocmirii facturii proforme si ulterior fiscale.  Daca sunteti persoana juridica, va rugam completati datele necesare facturarii: denumirea companiei, datele de identificare fiscala, adresa, contul si banca.

d. Alegeti metoda de livrare. In majoritatea cazurilor, metoda de livrare este: Livrare online (livrare in 24 ore de la intrarea banilor in contul nostru).

e. Selectati metoda de plata: Plata prin transfer bancar sau postal


f. Apasa butonul: Confirma comanda cu obligatia achitarii
Dupa trimiterea comenzii, vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si datele necesare pentru efectuarea platii.
DE RETINUT: Produsele sunt rezervate timp de 24 ore.

Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne transmiteti dovada platii la adresa de e-mail:expert@expertacademy.ro

In maxim 24 ore de la confirmarea intrarii sumei in contul nostru, vi se va activa abonamentul comandat, sau veti primi licenta comandata (dupa caz).

Atentie! In momentul transmiterii catre dumneavoastra a datelor de accesare a continutului digital online, sau de descarcare a documentelor/ aplicatiilor, se considera ca ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line a continutului digital-online si acceptati faptul că din acest moment sumele achitate nu mai pot fi returnate.

2. Trimiteti un e-mail pe adresa: expert@expertacademy.ro care sa contina produsul/serviciul/abonamentul dorit, datele dvs. de contact, datele de facturare și vă contactăm noi.