PRIMA PLATFORMA SSM - SU DIN ROMANIA

CURSURI ONLINE SSM

CURS SSM ONLINE - INSPECTOR SSM 40 ORE

RECUNOASTERE NATIONALA 

Disponibil pe PC, tabletă și telefon

Curs Inspector SSM 40 ore - Securitate si sanatate in munca (Inspector Protectia Muncii) se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a acestui domeniu, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

Mentionam faptul ca aceste cursuri sunt predate de practicieni cu experienta profesionala si pedagogica semnificativa.

CURSUL INSPECTOR SSM - 40 ORE ESTE OBLIGATORIU PENTRU:

Angajator, daca este o intreprindere/unitate/persoana fizica autorizata cu pana la 9 lucratori inclusiv (art.16 alin 1 HG 1425/2006 – Norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006)
Reprezentantii lucratorilor  cu atributii SSM (art.55 alin 1 din HG 1425/2006 Norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006)
Reprezentantii cu atributii SSM din Comitetul de Securitate si Sanatate in Munca-CSSM (art.55 alin 1 din HG 1425/2006 Norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006)
Pregatirea continua a Conducatorului locului de munca

Cursul Inspector SSM 40 ore este structurat pe 4 module:

AVANTAJELE CURSULUI - INSPECTOR SSM 40 ORE

Primesti date de logare la platforma de curs imediat dupa achitarea cursului
Cand te simti pregatit dai testul online si primesti rezultatul pe loc. Daca nu treci testul online, nu e o problema: revizuiesti materialul din curs care ti-a pus probleme si reiei testarea (cand te simti pregatit).

OBSERVATIE

Nu exista un numar limitat de testari
Parcurgi IN RITMUL TAU cursul structurat pe module, cu accent pe partea practica
Descarcarea suportului de curs in format pdf
Primesti certificatul de absolvire si Anexa cu competentele profesionale dobandite, prin e-mail, in 10 zile de la promovarea cursului si ulterior prin posta

ACCES SECTIUNE - CURS INSPECTOR SSM 40 ore

Poti accesa aceasta sectiune prin achizitionarea abonamentului  in valoare de 240 RON + TVA.

* Abonamentul este doar pentru UN SINGUR CURSANT

Valabilitate cont: 30 de zile
Valabilitate test: 30 de zile
Testari admise: NELIMITATE
Instruire & testare online: DA

AVIZ CURS INSPECTOR SSM 40 ORE


ADRIA EXPERT
este abilitata de catre Comisia de abilitare a serviciilor externe de prevenire si protectie si de avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul SSM a INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCA al Municipiului Bucuresti cu Aviz nr. 0085/DTI din 29.07.2015 pentru organizarea Cursului Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca - 40 ore.
 

Cursul este destinat programelor de pregatire in domeniul SSM prevazute la art.16 alin(1) lit.c) si la art.55 alin(1) din HG 1425/2006 cu modificarile si completarile ulterioare si este avizat de catre ITM Bucuresti.

ADRIA EXPERT este inscrisa in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor sub nr. 40/167/18.01.2018.