PRIMA PLATFORMA SSM - SU DIN ROMANIA

PLATFORMA CURSURI ONLINE SSM/SU

cu accent pe partea practică

AVANTAJE CURSURI ONLINE SSM

Primesti date de logare la platforma de curs imediat dupa achitarea cursului
Cand te simti pregatit dai testul online si primesti rezultatul pe loc. Daca nu treci testul online, nu e o problema: revizuiesti materialul din curs care ti-a pus probleme si reiei testarea (cand te simti pregatit).

OBSERVATIE

Nu exista un numar limitat de testari
Primesti certificatul de absolvire pe e-mail dupa promovarea cursului si ulterior prin posta
Parcurgi IN RITMUL TAU cursul structurat pe module, cu accent pe partea practica
Cursurile includ și aplicații software pentru implementare practică.

CURSURI SSM/SU DISPONIBILE ÎN PLATFORMĂ

CURS SSM - INSPECTOR SSM - 40 ORE

Curs Inspector SSM 40 ore - se adresează persoanelor care doresc să se formeze și să se perfecționeze în domeniul SSM, oferind participanților o abordare practică a acestui domeniu, urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice.

 

Cursul Inspector SSM 40 ore este destinat programelor de pregătire în domeniul SSM prevăzute la art.16 alin(1) lit.c) și la art.55 alin(1) din HG 1425/2006 cu modificările și completările ulterioare și este avizat de către ITM București.

 CURSUL INSPECTOR SSM - 40 ORE ESTE OBLIGATORIU PENTRU:

Angajator, daca este o intreprindere/unitate/persoana fizica autorizata cu pana la 9 lucratori inclusiv (art.16 alin 1 HG 1425/2006 – Norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006)
Reprezentantii lucratorilor  cu atributii SSM (art.55 alin 1 din HG 1425/2006 Norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006)
Reprezentantii cu atributii SSM din Comitetul de Securitate si Sanatate in Munca-CSSM (art.55 alin 1 din HG 1425/2006 Norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006)
Formarea continua a Conducatorului locului de munca
curs ssm inspector ssm 40 ore
curs ssm evaluare riscuri psihosociale

CURS SSM - EVALUAREA SI REDUCEREA RISCURILOR PSIHOSOCIALE

Se adresează atât lucrătorilor, cât și tuturor celor implicați în asigurarea securității și sănătății în muncă a lucrătorilor.

Cursul este structurat pe 4 module, cu accent pe partea practică.
Aplicatie Software LOTUS - o licenta pentru fiecare participant. Cu ajutorul aplicației puteți efectua un număr nelimitat de evaluări de riscuri psihosociale.

 

curs ssm hazop hazid

CURS SSM - HAZOP - HAZID: MANAGEMENTUL RISCURILOR

Se adresează proiectanților de instalații, evaluatorilor de riscuri profesionale, auditorilor, inginerilor de proces, tehnicienilor şi supervizorilor, managerilor de uzine şi fabrici, managerilor de proiecte din orice domeniu de activitate, responsabililor cu mentenanţa proceselor, responsabililor cu sistemele de siguranţă, operatorilor de instalaţii, personalului de întreţinere.

Cursul este structurat pe 4 module, cu accent pe partea practică.
Aplicatie Software HAZOP Manager - o licenta pentru fiecare participant. Cu ajutorul aplicației puteți efectua un număr nelimitat de studii HAZOP simple și complexe.

curs ssm lopa sil

CURS SSM - LOPA SIL: MANAGEMENTUL RISCURILOR

Se adresează proiectanților de instalații, evaluatorilor de riscuri profesionale, auditorilor, inginerilor de proces, tehnicienilor şi supervizorilor, managerilor de uzine şi fabrici, managerilor de proiecte din orice domeniu de activitate, responsabililor cu mentenanţa proceselor, responsabililor cu sistemele de siguranţă, operatorilor de instalaţii, personalului de întreţinere.

Cursul este structurat pe 2 module, cu accent pe partea practică.
Aplicatia Soft FMEA Manager INCLUSA - o llicență pentru fiecare participant. Cu ajutorul aplicației puteți efectua un număr nelimitat de studii FMEA simple și complexe.

curs ssm evaluare riscuri profesionale

CURS EVALUAREA SI REDUCEREA RISCURILOR PROFESIONALE

Se adresează evaluatorilor de riscuri profesionale, tehnicienilor, proiectanților, auditorilor, tehnicienilor şi supervizorilor, responsabililor cu mentenanţa proceselor, operatorilor de instalaţii, experţilor, specialiştilor SSM, arhitecţilor şi coordonatorilor de şantiere, inginerilor de proces, managerilor de uzine şi fabrici, responsabililor cu sistemele de siguranţă, personalului de întreţinere.

Cursul este structurat pe 3 module, cu accent pe partea practică.
Aplicatia Soft MERP Manager INCLUSA - o licență pentru fiecare participant.
Cu ajutorul aplicației puteți să țineți evidența documentelor și a activităților SSM, să efectuați Evaluarea Riscurilor Profesionale, cât și Planul de Prevenire și Protecție.
Puteți efectua un număr nelimitat de evaluari de risc.

În cazul în care doriți acces la mai multe cursuri existente în platforma, vă rugăm să ne contactați. Se acordă discount la achiziționarea mai multor cursuri.